Producenci
Polityka prywatności

POLITYKA PRYWATNOŚCI

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. informujemy, iż:

1. Administratorem Twoich danych osobowych jest SDS INVESTMENT GROUP SP. Z O.Oz siedzibą w Krakowie (31-752), przy ulicy Makuszyńskiego 22a, wpisana do rejestru przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego prowadzonego przez Sąd Rejonowy Kraków, Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS: 0000547201, posiadająca NIP: 6783153874 oraz kapitał zakładowy 50.000,00 zł (wpłacony w całości).

2. Inspektorem Ochrony Danych w SDS Investment Group sp. z o.o.  jest Tadeusz Strójwąs (kontakt@z-world.com.pl).

3. Twoje dane osobowe będą chronione i przetwarzane zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE („RODO”).

4. Twoje dane osobowe przetwarzane będą w celach realizacji wysyłek newslettera na podstawie art. 6 ust. 1 pkt b RODO. W tym celu Administrator przetwarzał będzie następujące dane: adres e-mail, imię i nazwisko, firma, statystyki użytkowania). Twoje dane osobowe będą przechowywane przede wszystkim przez okres realizacji celu, o którym mowa w ust. 4 powyżej, jednakże nie dłużej niż do czasu wycofania przez Ciebie zgody.

5. Twoje dane osobowe nie będą ujawniane innym odbiorcom.

6. Posiadasz prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu.

7. Masz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uznasz, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy RODO.

8. Podanie przez Ciebie danych osobowych jest dobrowolne. Konsekwencją niepodania danych osobowych bądź ich usunięcie z naszej bazy będzie niemożliwość realizowania celów, o których mowa w pkt 4 powyżej.

W odniesieniu do Twoich danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, w tym nie będzie mieć miejsce profilowanie Twojej osoby przy wykorzystaniu podanych przez Ciebie danych osobowych.

 

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl